Prerađevine

Kiseli kupus

Sarma i svadbarski kupus su neizostavni obrok kako na veseljima i proslavama, tako i u domaćinstvima. Već duže od 10 godina u svojoj ponudi imamo kiseli kupus gotovo tokom cele godine. Prodaje se u specijalno vakumiranim kesama i to kao glavica, liska ili rendani kupus tzv. ribanac. Odlikujemo se time što za svako doba godine koristimo najbolje prilagođenu vrstu svežeg kupusa kako bi postigli najbolji kvalitet.

Proces kišeljenja i pakovanja se u potpunosti obavlja u našem domaćinstvu.

Kiseli kupus

Mleveni paradajz

Kao višedecenijski poznati proizvođači svežeg paradajza, odlučili smo da napravimo jedan korak dalje i krenemo sa proizvodnjom mlevenog paradajza. Cilj nam je da povratimo ovaj dodatak jelima na naše trpeze, koji je u zadnje vreme pomalo zaboravljen: potpuno prirodno, bez hemijskih dodataka i koristeći naš domaći recept od davnina.

Mleveni paradajz

Barena cvekla

Cvekla se odlikuje time da u sirovom stanju može da izazove određene stomačne tegobe kod osoba sa osetljivom sluzokožom. Iako njene hranljive vrednosti i dalje dolaze do najvećeg izražaja kada se konzumira u svežem obliku, barena cvekla takođe obiluje vitaminima i hranljivim sastojcima. Mi kuvamo cveklu potpuno prirodno, bez ikakvih hemijskih dodataka i pakujemo u vakumiranu ambalažu.

Barena cvekla